-
SZARVASGOMBÁS PESTO 100 g
100 g
Értékelés: 5.00 / 53.690Ft Kosárba teszem -
SZARVASGOMBÁS PESTO 150 g
150 g
Értékelés: 5.00 / 54.290Ft Kosárba teszem -
SZARVASGOMBA CARPACCIO 50 g
60 g
4.990Ft Kosárba teszem -
BALZSAMOS SZILVALEKVÁR SZARVASGOMBÁVAL 100 g
100 g
3.190Ft Kosárba teszem -
BALZSAMOS SZILVALEKVÁR SZARVASGOMBÁVAL 200 g
200 g
3.690Ft Kosárba teszem -
SZARVASGOMBÁS CÉKLALEKVÁR 100 g
100 g
2.990Ft Kosárba teszem -
SZARVASGOMBÁS CÉKLALEKVÁR 200 g
200 g
3.490Ft Kosárba teszem -
SZARVASGOMBÁS OLÍVAOLAJ 100 ml
100 ml
3.490Ft Kosárba teszem -
MAGNATUM SZARVASGOMBÁS SZŐLŐMAGOLAJ 100 ml
100 ml
3.490Ft Kosárba teszem -
SZARVASGOMBÁS AKÁCMÉZ 60 g
60 g
2.690Ft Kosárba teszem -
TRIFFLA AJÁNDÉKCSOMAG
9.990Ft Kosárba teszem
Receptek
-
hh_admin | ápr 6, 2020 |
Szarvasgombás mézes húsvéti füstölt sonka
kb. 1,5-2 kg egész darabban vásárolt, bőrös, lehetőleg természetesen...
-
hh_admin | feb 26, 2020 |
Trombitagombás krumplileves
10 db sötét trombitagomba, akár szárított is 1 kg burgonya meghámozva,...
-
hh_admin | feb 25, 2020 |
Marcipános-zölddiós-szilvás morzsa
20 dkg nullás marcipán 10 dkg krémes állagú aszalt szilva durvára vágva...
-
hh_admin | feb 25, 2020 |
Szárított gombás marhalábszár leves
1 marék szárított erdei gomba keverék kb. 1 kg marhalábszár egyben 1...
-
hh_admin | feb 19, 2020 |
Erdei gombás rizs zöldségekkel
1 szűk marék szárított vegyes erdei gomba (friss gombából 25 dkg) 2 nagy...
-
hh_admin | dec 18, 2019 |
Vargányás rudak
A vajhoz: 25 dkg vaj 5 dkg szárított vargánya A tésztához: 5 dkg vaj 20...
-
hh_admin | dec 8, 2019 |
Szarvasgombás, májas buci
4 db hamburgerzsemle 1/2 kg borjúmáj (lehet sertés is) 30 dkg hasalja...
-
hh_admin | dec 8, 2019 |
Szarvasgombás, padlizsános pita
2 egész padlizsán 2 dl majonéz 1 csokor koriander 8 db pita hidegen...
-
hh_admin | nov 24, 2019 |
Paprikamagolajos karfiol
1 fej karfiol 2 dl tejszín 5 dkg zsír 1 ekanál sóban eltett citrom 1 kis...
-
hh_admin | nov 24, 2019 |
Erdei gombás ludaskása
1 liba aprólék belsőségekkel (nem hízlalt májasat használtunk, de azt is...