gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

7 óra

  • 10 dkg 6 órára hideg vízve beáztatott lencse
  • 3 evőkanál  Triffla narancsos mustár
  • 1 biocitrom leve és reszelt héja
  • 1/2 dl hidegen sajtolt törökmogyoról olaj, vagy olívaolaj, a mogyorótól teltebb, az olívától pikánsabb lesz
  • frissen őrölt bors
  • 3 egész babérlevél

A lencsét a babérlevéllel együtt annyi sós vízben, ami ellepi, puhára főzöm. Krémesre turmixolom, kikeverem az olajjal, mustárral, citromlével és citromhéjjal. Tálaláskor megszórom borssal és még meglocsolom olajjal, ha úgy tetszik.

Ecetes-görög joghurtos sült céklával, vagy könnyű salátával a legjobb, üde és laktató étel.

Receptek

Triffla Club

0