gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

1 óra

  • 1/2 kg kisebb rizike
  • 10 dkg durvaszemű szemlemorzsa (legjobb a saját szárítás, amit nagylyukú reszelőn reszelnek)
  • 5 dkg gorgonzola
  • 1 kis csokor petrezselyem finomra vágva
  • 5 dkg vaj

A rizikék szárát levágom, felaprítom. A zsemlemorzsát kikeverem a rizikeszárakkal, gorgonzolával, petrezselyemmel és annyi vajjal, hogy puha, de még formázható legyen.

A rizikefejeket egy sütőpapírra rakom a tetejükkel felfelé és egy-egy bő evőkanál tölteléket rakok rájuk. A tetejüket megszórom morzsával

150 fokos sütőben 30 percig sütöm. Elég tömény!

Receptek

Triffla Club

0