gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

90 perc

  • 1 kg alma
  • 2 evőkanál méz
  • 1 teáskanál őrölt koriandermag
  • 1 teáskanál őrölt fekete bors
  • 1 teáskanál őrölt fűszerkömény
  • 1 üveg pezsgő
  • 2 evőkanál Triffla tokaji aszúzselé
  • zsír

Az almákat csumástul 2-3 mm-es szeletekre vágom, a magházakat kiszedem, eldobom. Egy kizsírozott tűzálló edénybe rakom, és leöntöm a fűszerekkel és mézzel kikevert pezsgővel.

150 fokos sütőben 40 percig sütöm, néha meglocsolom a levével.

Hagyom kihűlni, felvágom és aszúzselével tálalom egyszerű sültek mellé köretnek.

Desszertnek is feladható, akkor feltétlenül kanalazzanak mellé frissen felvert tejszínhabot.

Receptek

Triffla Club

0