gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

6 óra

  • 1 kg vaddisznóhús (lapocka, nyak, comb)
  • 1 marék sötét trombitagomba (vagy egy kis marék szárított)
  • 1 dl savanykás feketeribizli lekvár, vagy szezonban friss ribizli
  • 1 evőkanál frissen reszelt gyömbér
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 babérlevél
  • 1 palack száraz, ásványos pezsgő, vagy hasonló karakterű fehér bor
  • 1 evőkanál sertészsír
  • frissen őrölt fekete bors

A húst gyufásdoboznyi darabokra vágom, a zsíron körbepirítom, kiveszem. A hagymát finomra vágom, a visszamaradt zsiradékon üvegesre párolom, lepirítom. Hozzáadom a húst és a többi alapanyagot, fűszereket, félig felöntöm a pezsgővel/borral, ha elforr a leve, hozzáöntök. Addig főzöm, amíg megpuhul a hús.

Dödöllével, zsemlegombóccal, puliszkával köríthető.

Receptek

Triffla Club

0