gtag('config', 'UA-68439994-19');

Ingyenes szállítás 15.000,-Ft feletti rendeléseknél !

2 óra

  • 4 db hamburgerzsemle
  • 1/2 kg borjúmáj (lehet sertés is)
  • 30 dkg hasalja szalonna
  • 20 dkg füstölt szalonna
  • 1 kis csokor majoranna
  • 1 kis csokor kakukkfű
  • frissen őrölt fekete bors
  • 3 db diónyi szarvasgomba
  • 10 dkg vaj

A májat a szalonnával kevés vízben, alacsony lángon a fűszerekkel felteszem abálni. Egy óra abálás után leszűröm, a fűszereket kidobom, és kirakom a hidegre, majd amikor már kézmeleg, ledarálom, jól kikeverem, sózom, borsozom. Befőttesüvegben, a hűtőszekrényben egy hétig is eláll, fagyasztható is, ezért érdemes többet készíteni.

A bucit jól megkenem májassal, reszelek rá szarvasgombát és meglocsolom egy kis olvasztott vajjal.

Laktató.

Receptek

Triffla Club

0